Personal Training

 

Personal Training is training met 1 op 1 begeleiding wat er voor zorgt dat jij de aandacht en tijd krijgt om je trainingen goed uit te voeren voor maximaal resultaat.

De trainingen duren 60 minuten en zullen naar jouw wensen en doelen door mij worden vorm gegeven.

Twee wekelijks worden de trainingen geëvalueerd om training en begeleiding bij te stellen.

Trainingen kunnen plaatsvinden in privé situatie, lekker in de buitenlucht of in de sportschool waar ik mee samenwerk.

 

Lifestyle Training

 

Meer bewegen, gezonder eten, minder stress? Veel mensen hebben de behoefte aan een gezondere leefstijl. Of dit nu is om wat gewicht te verliezen of om minder stress te ervaren. Ben jij op zoek naar minder stress, meer energie en betere conditie? Dan is ‘lifestyle training’ iets voor jou.

Ik help je naar een gezondere leefstijl waarbij jij je goed voelt. Ik geef je tips en schema’s om gezonder te eten, te bewegen en minder stress te ervaren.
Dit kan worden ondersteund met 1 op 1 trainingen of bewegingsoefeningen die je zelfstandig kan uitvoeren. Twee wekelijks hebben we een evaluatie moment waarin knelpunten worden besproken en je training en advies wordt aangepast.

Ieder mens en dus ook lichaam is anders. Ieder lichaam reageert verschillende op voeding en beweging.
Voedings- en beweging advies is op maat. Wat inhoudt dat ik kijk naar wat voor jou werkt en wat past bij jouw leven en ritme.
Leefstijl is geen snelle oplossing voor snel gewichtsverlies of om snel conditie op te bouwen. Lifestyle training is voor de langere termijn.
Je past je manier van leven aan om op langere termijn jij je beter voelt, meer energie hebt en er gezonder uit gaat zien.

 

Losse Training

 

Het is mogelijk om kennis te maken met mijn trainingen door het aan gaan van losse trainingen. Tijdens de training kun je kennis maken met mijn manier van training en coaching. Tevens is het mogelijk om met een strippenkaart trainingen te volgen.

Heb je een stimulans nodig om te beginnen met trainen? Of wil je kennis maken met mijn trainingen dan kun je een losse training bij mij boeken. Training wordt ingevuld naar wens.

Start vandaag nog!